Mijn eerste post kan je niet echt een recept noemen, daarvoor is het misschien te simpel. Maar het is wel een leuke manier om aardappeltjes wat 'op te pimpen', waardoor ze net wat lekkerder worden. En voor mij is het ook nog een leuke manier om gebruik te maken van de kruiden op mijn balkon..
500 gram aardappelkrieltjes
2 teentjes knoflook, in plakjes
een hand vol kruiden, bijvoorbeeld tijm, rozemarijn, salie en oregano
2 eetlepels olijfolie
zout en peper uit de molen
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de aardappeltjes in een ovenschaal en verspreid de kruiden en de knoflook plakjes erover. Besprenkel de aardappels met olijfolie en strooi er nog wat peper en zout over.
Zet de schaal met aardappels ongeveer 30 minuten in de oven. De tijd kan variëren door de grootte van de krieltjes. Prik met een vork in de aardappels om te kijken of ze al gaar zijn.
oeh en ze waren lekker! Jummie! Als ik niet voor Imre had moeten bewaren had ik ze ALLEMAAL opgegeten :-) (Imre hoop dat ze gesmaakt hebben)
BeantwoordenVerwijderen