Ingrediƫnten
(voor 4 personen)
- 250 g tuinbonen
- handje zwarte olijven, gehalveerd
- 1 takje tijm, alleen de blaadjes
- 1 laurierblad
- 1 teentje knoflook, in stukjes
- 400 g tagliatelle
- 150 g rucola, grof gehakt
- 6 el olijfolie
- versgeraspte Parmezaanse kaas
- zout en peper uit de molen
Bereiding
Bereid de bonen volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm intussen 2 eetlepels olie in een panen bak de knoflook samen met de tijm en laurier ongeveer 5 minuten op laag vuur. Kook de pasta beetgaar en giet af. Voeg de tuinbonen, rucola, olijven en het knoflookmengsel toe aan de pasta en breng op smaak met peper en wat Parmezaanse kaas. Meng opnieuw en verdeel over de borden met eventueel nog wat extra Parmezaanse kaas.
heej, dat is leuk, laat ik nou net zo'n potje grote dure olijven in mijn koelkast hebben staan en niet weten wat er mee te doen...nu dus wel :D
BeantwoordenVerwijderenKomt dat even goed uit! :)
BeantwoordenVerwijderen